We zijn geopend!

Gepubliceerd op 7 november 2019 om 21:27

Vanwege de grote vraag naar onze motoren, brommers en tweedehands onderdelen zijn wij vanaf heden een webshop begonnen. Aangezien de website nog maar net uit de startblokken is, worden er dagelijks nieuwe producten geplaatst. Houd de website dus goed in de gaten!

Wie zijn wij?

Oldtimershop Nederland is uw vertrouwde adres op het gebied van tweedehands motor- en bromfietsonderdelen. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf dat oldtimers en tweedehands onderdelen aan klanten door heel Europa levert. Wij hebben op onze locatie in Drenthe altijd tussen de 30 en 50 klassieke motoren en bromfietsen van allerlei merken op voorraad. Staat de oldtimer van uw dromen er niet tussen? Niet getreurd! Dankzij een ruim netwerk kunnen wij samen met u op zoek gaan en wie weet staat hij binnenkort toch bij u thuis! 

Bent u een klassieke bromfiets of motor aan het opknappen en op zoek naar betaalbare onderdelen? Met ons ruime assortiment gebruikte onderdelen vindt u altijd een betaalbaar alternatief. Waar er tegenwoordig veel 'imitatie-onderdelen in omloop zijn, leveren wij veelal originele onderdelen waarmee u uw project weer in geheel in zijn oude staat brengt. Bestellen kan gemakkelijk online waarna u de onderdelen binnen 1 tot 4 dagen thuis ontvangt.


Wij nodigen u van harte uit onze oldtimers te komen bekijken, maar wel uitsluitend op afspraak! Zie hier onze contactgegevens.


Reactie plaatsen

Reacties

alex snippe
4 jaar geleden

mooi in de buurt -
ik kom uit schoonoord
makkelijk voor als ik eens iets nodig ben!